(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs de gestió estratègica avançada de Linkedin

05.09.2024

El termini d’inscripció s’obrirà el dimarts 10 de setembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

La Unió de Periodistes Valencians organitza els dies 23 i 25 de setembre el curs ‘Gestió estratègica avançada de Linkedin. Porta la teua xarxa de contactes al següent nivell’ que impartirà Víctor Orizaola, titulat superior en Màrqueting i Gestió Comercial, Màster Digital Business i Màster SEU – SEM.

Aquesta formació serà presencial i tindrà lloc al Col·legi Major Rector Peset en horari de 15:30 a 19:30 hores.

Esta formació va dirigida a les persones interessades a fer un pas més cap a la gestió eficient de perfils de Linkedin i dona per suposat que la persona ja està registrada en Linkedin i té parcialment optimitzat (mínimament) el seu perfil en aquesta xarxa social. A partir d’ací, en el curs s’ensenyarà a crear una xarxa de contactes eficient, interactuar amb ella i traure rèdit comercial de la presència digital.

Continguts:

1. Establiment d’objectius en Linkedin i anàlisis de dades inicials.
2. Anàlisi de la nostra xarxa de contactes.
3. Interacció avançada en Linkedin.
4. Anàlisi i eines en Linkedin, com obtindre un quadre de comandament eficient.

Destinataris potencials:

Periodistes a càrrec de gabinets de comunicació, gestors de perfils en Linkedin de càrrecs públics i directius orientats a aconseguir un major coneixement d’aquesta xarxa social.

El preu del curs és de 10 euros per a associats/des i de 80 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dimarts 10 de setembre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.

Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.

Víctor Orizaola és titulat superior en Màrqueting i Gestió Comercial per ESIC Business and Màrqueting School, Bachelor in Business Administration per Florida Atlantic University (els EUA), Màster Digital Business (ESIC – ICEMD) i Màster SEU – SEM (KSchool). Actualment, és consultor freelance i s’encarrega de la posada en marxa, gestió i supervisió de les accions SEU, SEM/PPC, Xarxes Socials i analítica web dels seus clients. Paral·lelament, atresora més de 10 anys d’experiència docent impartint formació empresarial, acadèmica en diferents graus universitaris i postgraus.