(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller de comunicació inclusiva

09.05.2024

El pròxim 22 de maig, en col·laboració amb el servei IgualaT de GVA, organitzem un taller pràctic per tal de donar als i les periodistes recursos i eines per escriure sobre determinats temes promovent la igualtat de tracte i evitant l’ús d’un llenguatge discriminatori i els discursos d’odi sobretot en les xarxes socials.

El taller es desenvoluparà de 9:30 a 12:30 hores en el Col·legi Major Rector Peset i és gratuït.

El termini d’inscripció s’obrirà demà divendres 10 de maig a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). 

PROGRAMA:
– 9:30 a 10:15 hores
Igualtat de tracte i no discriminació: conceptes, ferramentes i recursos

– 10:30 a 11:15 hores
El llenguatge no discriminatori.

– 11:15 a 12:00 hores
Discriminació i discursos d’odi en mitjans de comunicació i les xarxes socials.

– 12:00 a 12:30 hores
Cas pràctic (anàlisis notícia).

IMPARTIRAN EL TALLER:

Maria Enguix Ortiz: Graduada en Educació Social, amb especialització en l’estudi de dona, gènere i ciutadania. Experiència en acompanyament i suport psicosocial a dones víctimes de violència de gènere. Actualment educadora social en el Servei públic IgualaT.

María López Prado: Llicenciada en Ciències de la Informació (Periodisme) per la Universitat Cardenal Herrera CEU de València. Tècnica Superior en Integració Social (TIS). En l’actualitat, tècnica de comunicació en el Servei públic IgualaT.